Ajánlat

Tetőszellőző ventilátorok korszerűsítése


Cégünk azt a célt tűzte ki, hogy a panelépületeken alkalmazott tetőszellőző ventilátorok működését hatékony és energiatakarékos módon üzemeltethetővé tegye.

A meghajtást biztosító motor cseréje, valamint a WattReduktor fogyasztáscsökkentő berendezés használata tetemes mennyiségű villamos energia megtakarítását teszi lehetővé.

- A panelépületek szellőztetését megvalósító komplett szellőzőberendezések teljes cseréje a beruházó fél részére rendszerint igen költségigényes. A feladatát tökéletesen ellátó járókerék és a szellőző felépítményének cseréje nem indokolt, a megfelelő működéshez elegendő csak az elavult technológiájú rész, a régi motor cseréje.

- Cégünk terméke, a Wattreduktor fogyasztáscsökkentő készülék. Ezen keresztül kapnak hálózati feszültséget a korszerű osztrák motorok, ezáltal fogyasztásuk 100 W-ra csökkenthető.

A legelterjedtebben használt szellőzőberendezésekhez képest ez akár 50-70%-os költségcsökkenést eredményezhet. Emellett a járókerék fordulatszáma mindössze minimális mértékben (2-8%) csökken, a szellőzéstechnikai kívánalmaknak megfelelő a szállított levegő mennyisége.

További információért keressen bennünket!

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, adja meg adatait és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot!